Over RYD

Werken bij RYD

Het campagneteam

De kracht van een organisatie zit vaak in het personeel. Bij Responsible Young Drivers is dat zeker ook het geval! Het campagneteam bestaat uit een grote groep enthousiaste jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Deze zijn allemaal even gemotiveerd om andere jongeren bewust te maken van de risico’s in het verkeer! Sommigen spreken uit eigen ervaring, anderen hebben zich onveilig gevoelt terwijl ze naast iemand zaten die gedronken had, hebben iemand verloren door rijden onder invloed, zijn tegen een lantaarnpaal aangereden terwijl ze tijdens het fietsen aan het appen waren of willen gewoon hun steentje bijdragen aan dit goede doel. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen, maar allemaal hebben we hetzelfde doel. Bewustwording creëren over dit onderwerp en zorgen dat iedereen weer veilig thuiskomt. En daarom is het campagneteam van RYD zo onwijs sterk in wat zij doet!

Het campagneteam werkt vanuit drie locaties verspreid door het land. Wij hebben een team in Utrecht, Apeldoorn en Leeuwarden. Omdat wij campagnes door het hele land uitvoeren heeft elk team zijn eigen uitvoeringsgebied.

Team Utrecht voert campagne in Utrecht, Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en Maastricht.
Team Apeldoorn voert campagne in Overijssel, Gelderland en Flevoland.
Team Leeuwarden voert campagne in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland.

 

Het kantoor team:

Achter het campagneteam staat natuurlijk ook een team die zorgt dat er campagnes worden bedacht, ontwikkeld, uitgevoerd, dat het campagneteam op de juiste plek staat en dat alles organisatorisch goed verloopt.

 

Zij zijn samen de cowboys en -girls van de verkeersveiligheid. Geef ze een opdracht en zij zorgen dat het gerealiseerd wordt. Geef ze een budget en zij zorgen ervoor dat er een campagne komt waar je u tegen zegt. Kortom: ze zijn allemaal creatief, punctueel en houden van een uitdaging!

Ze houden van een avontuur en hun werkdag bij RYD is nooit hetzelfde. Ze houden niet van rangen en standen en doen het met zijn allen. De 9 tot 5 mentaliteit is bij hun geen feit. De ene dag ben je stickers aan het plakken op een campagne bakfiets en de andere dag ben je acties aan het boeken, dan organiseer jij een release van een campagne en een andere dag ben jij een opslag aan het opruimen.

 

Even voorstellen:

Pieter L Folkertsma AKA de directie.

Onze Pieter is ooit begonnen als campagneteamlid op 23 mei 2008. Hij reed op deze avond naar Ureterp om op Oerrock (festival) zijn eerste A&D te draaien, nietsvermoedend dat deze bijbaan zou uitdraaien tot een heuse grote mensen baan. Op 8 september 2011 is hij directeur geworden van Responsible Young Drivers en is inmiddels alweer 10 jaar directeur. Dit doet hij met passie en plezier!

 

Sterre Morssink AKA RYD mama (projectleider & HR Campagneteam.nl)

Onze Sterre is een manus van alles. Zij is een betrokken projectleider voor verscheidene provincies en zorgt ervoor dat elk project goed verloopt. Ook begeleid zij het Campagneteam van RYD en zorgt dat de teams overal met enthousiasme op locatie staan. Ook vind zij het leuk om in de overige uurtjes creatief bezig te zijn en bedenkt zij nieuwe campagnes en zorgt zij ervoor dat het materiaal er leuk uit ziet. Sterre is werkzaam als projectmedewerker vanaf januari 2019 en in oktober 2020 is zij projectleider geworden.

 

Eva Vellema AKA Projectleider heldin (projectleider & beheer Campagneteam)

Onze Eva is begonnen als planner bij RYD. Dit heeft zij een aantal jaar lang met veel plezier gedaan. Zij kreeg elke actie vol. Wat een prestatie is dit geweest en voornamelijk in de corona periode! Na drie jaar onze planner te zijn geweest was zij toe aan een nieuwe uitdaging. Toen is Eva begonnen als projectleider bij RYD. Zij heeft de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht onder haar hoede. Ook zorgt zij ervoor dat het campagneteam op pijl blijft en doet zij een aantal HR-werkzaamheden. Zij vind deze taken erg leuk om te doen en is een top projectleider! Eva is werkzaam bij RYD vanaf september 2019.

 

Jeffrey Rauwerda AKA de simulator man (projectleider/ campagneteamleider)

Onze Jeffrey komt uit het campagneteam, maar is inmiddels ook werkzaam in het kantoorteam als projectleider. Doordat hij acties draait met het campagneteam ziet hij precies wat de sterke kanten zijn van een campagne en de verbeterpunten. Hierdoor kan het kantoorteam snel schakelen en dingen aanpassen. Ook heeft hij de hele technische kant op zich genomen en weet elke simulator aan de praat te krijgen. Jeffrey is al 3 jaar werkzaam in het campagneteam en vanaf november 2020 op kantoor.

 

Regina Wassenaar AKA actieheldin (projectmedewerker/ campagneteamleider)

Onze Regina is gestart als projectmedewerker in mei 2022. Zij zorgt ervoor dat dat de planning altijd goed gevuld is met acties in het oosten van het land. Elke klus maakt ze haar eigen en alles wat ze doet komt tot een geweldig resultaat! Ook is Regina een echte creatieve ontwerper. Zij bedenkt de leukste designs voor onze social media. Ze is een collega die altijd voor je klaar staat!

 

Cheryl Stekelenburg AKA actieheld (projectmedewerker/ campagneteamleider)

Onze Cheryl is begonnen in het Campagneteam van RYD. De vacature projectmedewerker op kantoor vervult zij per oktober 2022 met veel plezier. De provincies Groningen en Drenthe heeft zij onder haar hoede genomen met groot succes. Ze houdt altijd een super goed overzicht en zij zorgt ervoor dat alles acties worden ingepland. Dit alles doet ze met zoveel positiviteit en laat zich nooit uit het veld slaan. Cheryl is ook betrokken bij het Campagneteam. Zij voert sollicitatiegesprekken en regelt het gehele aanname proces. Dit doet ze zeer accuraat en de sollicitanten zijn onwijs blij met haar!

 

Sanne van Rooijen AKA planini (planner)

Onze Sanne is de motor van RYD. Zij zorgt ervoor dat op elke actie een team staat, ze regelt het vervoer, heeft een overzicht van het materiaal. Kortom zonder haar zijn we niks. Zij is de tussenpersoon tussen het campagneteam en het kantoorteam. Daarom is haar baan soms een hele opgave. Maar onze Sanne die doet het zonder blikken of blozen! Ook zorgt zij ervoor dat het campagneteam op pijl blijft en doet zij een aantal HR-werkzaamheden. Zij vind deze taken erg leuk om te doen en is een planner met passie. Sanne is werkzaam bij RYD vanaf november 2022 als planner.

 

Koen van der Eems AKA actieheld (projectmedewerker/ campagneteamleider)

Onze Koen werkt sinds maart 2023 op kantoor als projectmedewerker. RYD was voor hem volledig nieuw maar wat pakte hij zijn taken snel en goed op! Koen is verantwoordelijk voor de provincies Groningen en Noord-Holland. Voor hem is er geen project te moeilijk. Hij zorgt ervoor dat het slaagt! Ook draait hij zo nu en dan mee als teamlid in ons Campagneteam. Koen heeft zich tijdens zijn studie veel bezig gehouden met personeelsbeleid in verschillende organisaties. Het was een logische stap voor hem om dit ook op te pakken bij RYD. Hier houdt hij zich met veel enthousiasme mee bezig.

 

Eelke Anema AKA actieheld (projectmedewerker/ campagneteamleider)

Onze Eelke is sinds september 2023 werkzaam op kantoor als projectmedewerker. RYD was ook voor hem volledig nieuw maar door zijn leergierigheid was het gelijk alsof hij al jaren voor RYD werkte. Eelke is verantwoordelijk voor de provincies Groningen en de gemeente Den Haag. Hij bijt zich echt in een project en zorgt ervoor dat het volledig uitgevoerd word. Ook draait hij zo nu en dan mee als teamlid in ons Campagneteam. Eelke houdt zich achter de schermen bezig met meerdere taken maar voornamelijk met het verbeteren van de kwaliteit van de RYD opleiding.

 

Javiera Hoffman AKA actieheld (projectmedewerker/ campagneteamleider)

Onze Javiera is sinds november 2023 werkzaam op kantoor als projectmedewerker. De meeste projecten zitten in de afrondende fase aan het einde van het jaar dus helpt zij waar ze kan. Dit doet ze met veel enthousiasme en plezier!

 

Reviews:
Op onze bedrijfspagina op Indeed hebben een aantal teamleden uit het campagneteam een review achter gelaten. Hierdoor krijg je een goede indruk hoe het is om te werken voor Responsible Young Drivers. Één review springt eruit. Deze delen wij graag met jullie:

Responsible Young Drivers is een erg leuke werkgever. Ik werk hier al bijna 4 jaar met plezier. Ik ben begonnen als teamlid en inmiddels teamleider, er is hierin dus de mogelijkheid om door te groeien.

 

De sfeer in dit bedrijf is erg aangenaam. Ik zou deze beschrijven als informeel, maar ondertussen werkt iedereen hard aan het maatschappelijke doel van deze organisatie. Wij zijn zelf geen heilige boontjes, maar vinden het wel belangrijk om jongeren te vertellen over de risico’s van alcohol en drugs in het verkeer.

 

Tijdens de acties kom je op veel verschillende plekken door het hele land. Dit is voor mij één van de aspecten die het werk zo leuk maken. Je werkt door het hele land op scholen, rijscholen, evenementen en festivals, maar ook wel eens op congressen of bijvoorbeeld de plaatselijke sportclub. Erg afwisselend dus!

 

Je werkt in een erg leuk team! Normaliter ga je met zijn drieën op actie. Je spreekt van te voren af bij de opslag, gaat samen spullen inladen, rijdt naar locatie, bouwt daar op om vervolgens de actie te draaien, waarna je weer afbouwt en uitlaadt bij onze opslag. We hebben een opslag in Apeldoorn, Utrecht en Leeuwarden.

 

We hebben verschillende soorten acties. De ene keer nemen we blaastesten/drugstesten af op een festival, de keer erna geef je een informatieve presentatie op een school. Weer een andere keer geef je uitleg over de werking van alcohol en drugs aan de hand van een 3D Virtual Reality Simulator en weer een andere keer sta je op een plein met een alcoholkart. De afwisseling maakt het leuk, maar toch komt de informatie die je verteld allemaal weer samen, het gaat ten slotte allemaal over de werking van alcohol en drugs (in het verkeer).

 

Kortom: een fijne werkgever, gezellige sfeer, leuk team, afwisselende en uitdagende werkzaamheden op uiteenlopende locaties door het hele land!

Minpunten:
af en toe lange werkdagen en soms ver weg.

Voor meer reviews klik op deze link.

  Voornaam

  VOORNAAM *


  Achternaam

  ACHTERNAAM *


  E-Mailadres

  E-MAILADRES *


  Telefoon

  TELEFOON *


  Onderwerp

  ONDERWERP *


  Bericht

  BERICHT *


  * Verplichte velden


  Condities accepteren


  Verzenden